Tekil Mesaj gösterimi
Eski 14 Şubat 2023, 14:51   #1
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Enkazdan Çıkan Çocuğun Sözleri Korkuttu! "Bir abla bana süt verdi siz gelince gitti"

Enkazdan Çıkan Çocuğun Sözleri Korkuttu! "Bir abla bana süt verdi siz gelince gitti"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde enkazdan çıkarılan 5 yaşlarındaki bir çocuğun, tedavisini yapan doktorlara anlattığı şey herkesi ayağı kaldırdı. İşte detaylar...

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde onbinlerce insan hayatını kaybederken yüzbinlerce insan yaralandı..

Mucize eseri hayata tutunan kişiler sağlık görevlileri tarafından tedavi edilip sağlığına kavuşturuldu.

Depremin 123. saatinde bile mucize eseri yaşam sürerken herkesi korkutacak bir olay yaşandı.

Enkazdan sağ olarak çıkarılan 5 yaşlarında bir çocuk, ambulansa alınırken hemşire müdahale ederek bir soru sordu.

Hemşire çocuğa, " Söyle bakalım, sana ne vereyim? Çikolata mı şeker mi?" Çocuğun verdiği cevap üzerine ortalık bir anda sessizleşti.

5 yaşındaki çocuk, " Ben hiç acıkmadım ki, bir tane çok güzel abla geldi bana yemekler yedirdi, su içirdi, benimle hep oynadı merak etme sen kurtulacaksın dedi. Siz gelince de gitti" dedi.

Olayın ardından çocuk tedavi edilmek üzere ambulansa bindirildi.