Tekil Mesaj gösterimi
Eski 19 Aralık 2022, 20:28   #2
Silencio
Silencio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Patlamış Mısırlar Hazır mı? 2023'de Vizyonda Neler Seyredeceğiz?

Patlamış Mısırlar Hazır mı?

2023'de Vizyonda Neler Seyredeceğiz?

2 - ) Ant-Man ve Wasp: Quantumania / Ant-Man and the Wasp: Quantumania (17 Şubat 2023)

Marvel Sinematik Evreni'nin beşinci fazının ilk filmi Ant-Man ve Wasp: Quantumania, Avengers: Endgame sonrası insanlar arasındaki popülerliğinin keyfini çıkaran Scott Lang, yani Ant-Man'in, kızının yaptığı bir sinyal gönderici aracılığıyla bu sefer tüm ailesiyle birlikte Kuantum Alemi'ne geçişini konu ediniyor.

Scott Lang ve Hope Van Dyne, Ant-Man ve Wasp olarak maceralarına devam etmek üzere geri dönüyor. Kızları Cassie’nin Kuantum Alemi’ne sinyal göndermesi sonucu kendilerini bir anda büyüleyici, tehlikeli ve sıra dışı bir evrende bulan aileye, Hope’un babası Hank Pym ve annesi Janet Van Dyne da eşlik ediyor. Aile, Kuantum Alemi’ni keşfederken olağanüstü yeni yaratıklarla karşılaşıyorlar.

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Ben MUSTAFA KEMAL'in Askeriyim !
Ben ATATÜRK'ün kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin çocuğuyum !
Varsa bu durumdan rahatsız olan, verdiğim rahatsızlıktan ötürü ONUR DUYARIM.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

Konu Silencio tarafından (19 Aralık 2022 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.