Tekil Mesaj gösterimi
Eski 02 Aralık 2022, 22:51   #8061
Gece
Gece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: İçindeki Cümleyi Söyle

Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan İletiyi Görüntüle
Kadın kadına düşman olmasın diye yırtınıyoruz ama asıl erkekler birbirine düşman.. Hiç gördünüz mü birbirini seven erkek.. Ben görmedim. Bir ortamda kadınlar fazla ise, erkekler tüm erkekleri tehdit görür. + birde o kadınlardan birisi sevgilisiyse veya hoşlandığı biriyse, kız arkadaşının samimi olduğu erkeklerin ayağını kaydırma operasyonlarına başlarlar. Sanki bu kadın malı yada evcil hayvanı anasını satayım. Sevmiyorsun diye ben iletişimimi kesmek zorunda mıyım. Oldu olacak tüm erkekleri öldürün, rahat edin. Siz de kurtulun biz de sizin kıskançlıklarınızdan kurtulalım.
Canım buna hayvan iç güdüsü deniyor bak sahiplenmeymiş en çok güldüğüm kelime bu oluyor bayan yada erkek farklı değil bu durum için kendini eksik hisseden taraflarda yaşanıyor bu durum o yüzden boşa yorma kendini anlatamazsın çünkü..

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..