12 Kasım 2022, 21:58
|
|
|
Savay
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Gerçek şu ki, ben hiç kimim
Gerçek şu ki, ben hiç kimim
2018 yılında yazdığım metnin düzenlenmiş, kesilmiş, küfürsüzleştirilmiş halini paylaşmak istedim.
Gerçek şu ki, ben hiç kimim. Ben aslında sizin için hiç de önemli olmayan biriyim. Gerçek hayatınıza hiçbir katkım yok, hiçbir yararım, faydam, zararım veya etkim yok. Bu yüzden önemsizim ben. En az yazın giydiğiniz çoraplarınız kadar önemsizim ben.
Ama şey, gerçekten beni anlıyor musunuz ? Ya da öyle mi sanıyorsunuz ? Düşündünüz mü hiç beni? Hiç beni hayal ettiniz mi? Nasıl hayal ettiniz? Yakışıklı mı? Çirkin mi? Uzun boylu mu, kısa boylu mu? Kilolu mu, zayıf mı? Burnum ne kadar ? Kulaklarım ? Çenem çok uzun muydu yoksa kısa mıydı? Sakallarım var mıydı? Bunların hepsini okurken bir şeyler hayal ettiniz mi en azından? Ettiyseniz nasıl ettiniz? Ve onları neden öyle düşündüğünüzü sordunuz mu kendinize?
Pekala, bunları yaparken siz beni mi hayal ettiniz? Yoksa sizdeki "ben"i mi? Beni nasıl biliyorsan öyle de görüyorsun. Kötü mü biliyorsun beni? Sevmiyor musun? Bu yüzden mi çirkin hayal ettin? Ya da beni seviyor musun? Hiç değilse ufak da olsa hatrım var mı? Bu yüzden mi beni "iyi" hayal ettin?
Düşündüğünüz kişi ben değilim. Ya beni birine benzettiniz ya da sizsiniz hayal ettiğiniz. Ya da yanıldım.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|
|
|
|