Konu: sırçafanus
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 07 Ekim 2022, 16:08   #31
windflower
windflower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: sırçafanus

Alıntı:
İlk gönderen: Arthur İletiyi Görüntüle
Anlayışlı saygılı , mütevazi biri benim için değerli konuşmasını bilen sakin olmayı seven kendi halinde saygın bir hanımefendi , ben kendisini tanıdığım için çok memnunum , sohbet etmek keyif veriyor kendisiyle uslubunu asla bozmuyor.

Teşekkür ederim güzel insan. Bilmukabele.

Alıntı:
İlk gönderen: Kafein İletiyi Görüntüle
Forumda olduğuna mutlu olduğum, açtığı konuları ve yaptığı yorumları beğendiğim hanımkızımız. Ay böyle deyince de 70 yaşında teyze gibi oldum haha Olduğu gibi bence. Ne hissediyorsa onu yansıtıyor. Umarım hayatının her alanında mutlu olur.
Bende aynı ortamda bulunmaktan mutluyum, hiçbir zaman rahatsız olmadım. Tek bir kere bile.

İnşallah sende bütün sarmaşıklarından arınırsın canım, çok öptüm.

Alıntı:
İlk gönderen: Lareina İletiyi Görüntüle
Bazen sitemleri bazen sakinliği ile takip ediyorum.Ve pek bilmesem de haklı olduğunu hissediyorum.Daha fazla güçlü olabilir, mutluluğu hakediyor çünkü.Yüzünün gülmesi dileğiyle.

Tatlım benim teşekkür ederim, güzel dileklerini aldım kabul ettim aynı şekilde senin hayatına yansımasını diliyorum. En güzel günler senin olsun fıstık.

Hoşça bak zâtına kim zübde-i âlemsin sen
Merdüm-i dîde-i ekvân olan âdemsin sen
...