Konu: Fe'tagram
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 05 Ekim 2022, 03:11   #641
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Fe'tagram

Bugün evimizin su saatinin içinde 5 yavrusu olan kedi, yavrularının 4'ünü taşıyıp bu yavrucağı bırakmış. Ben de öylece orada bırakıp ölüme terketmeye kıyamadım, evime aldım. İşyerinin oradaki anne kedimize emzirtecektim ama kabul etmedi yavruyu.. Ölü farenin üstünde bulduğum için sanırım farenin kokusu sinmiş. Hastadır diye veterinere götürdüm, gayet sağlıklıymış. Bazen anne kediler bakabileceği kadar kediyi taşıyıp unuttuğu oluyormuş. Bekledim annesi gelir diye gelmedi.. Gece boyu soğukta kalmış, komşular ağladığını söyledi. Veterinerden süt tozu aldım yaşatabilecek miyim bilmiyorum. Biberonla besliyorum, çişini kakasını yaptırıyorum. Annesi gibi hissetsin diye sıcak su torbasını koliye koydum. 2 saatte bir besleyip, su torbasını değiştireceğim. Yaşatabilirsem bu sefer gerçekten bir kedinin annesi olacağım. Annesini hâlâ daha arıyor.

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.