Konu: Yazgıname
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 17 Eylül 2022, 19:25   #48
Yazgı
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Yazgıname

Güzel bakmak, güzel düşünmek, iyi bir insan olmak çok mu zor? Evet zor. Kötülük için emeğe, çabaya gerek yok çünkü. Bir fitne, bir fesatlık, bir iftira tek bir söze, tek bir bakışa bakar. Ama iyi bir şeyler yapayım istersen hep mücadele etmek zorundasın. Tüm dünya karşısına alır seni. Her cephede ayrı hirpalar. Zordur iyiyi koruyabilmek, güzele odaklanabilmek. Ha sorsan bana sen çok mu iyisin? Değilim. Ama kimseye de zararım yok bir zarar verilecekse itinayla kendime veririm. Uzak dururum gerekirse duymazdan gelirim, susarım. İçimdeki iyiyi koruyabilmek için önümde kaç tane duvar ördüm bilemezsin. Duvarların ardından yani şöyle uzaktan bakınca gerek de yokmuş onlara. Biz bize yetiyormuşuz. Zararı dokunacağına yararı da olmayıversin.

İyi ki bir ablanın bir abinin kardeşiyim. En büyük kederin içinde bile yalnız değilim. Ortak acım, ortak sevincim, annemden bana kalan en değerli hediyelerim iyi ki varsınız. İyi ki.

Bir insanı kazanmakla kaybetmek arasında ince bir çizgi vardır.
Adı; Üslup.