Konu: Yasin Suresi
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 22 Haziran 2020, 01:03   #1
Çevrimdışı
Mucizem
Mucizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
dftr Yasin Suresi

Yasin Suresi



«
* Kim geceleyin YASİN okursa affedilmiş olarak sabaha cıkar। (Tirmizi)

* YASİN’i Her gece okuyan, şehid olarak olur
* TAHA ve YASİN Surelerini ALLAHu Teala Hz।Adem A।S।'ı yaratmadan bin yıl evvel okumuştur। işitince BUNLARIN İNDİRİLECEĞİ UMMETE, BUNLARI OKUYACAK DİLLERE, BUNLARI EZBERLEYECEK GONULLERE NE MUTLU demişlerdir (Darimi)

* YASİN Suresini olulerinize okuyunuz (Tirmizi) * Her şeyin bir kalbi vardır Kur'an'ın kalbi de YASİN'dir Kim Yasin'i okursa, Cenabı Hak ona on defa Kur'an okumus kadar sevap ihsan eder (Tirmizi)

* YASİN’i okuyunuzOnda on bereket vardır:

1 Ac, okursa doyar,

2 Cıplak, okursa giyinir,

3 Bekar, okursa evlenir,

4 Korkusu olan, okursa emin olur, :

5 Mahzun, okursa ferahlar,

6 Misafir okursa seferde yardım gorur,

7 Kayıp (icin okunursa) bulunur,

8 Hasta okursa (veya hastaya okunursa) şifa bulur,

9 Olu uzerine okunursa azabı hafifler

10Susayan okursa suya kavuşur(Ramuz794)

* Her kim anne ve babasının veya bunlardan biri nin kabrini her Cuma ziyaret eder ve yanlarında YASİN okursa, her harfinin sayısınca ona mağrifet olunur। (Hak dini Kur'an dili)

* YASİNi ŞERİF'i gece okuyan, Yedi hatim sevabına nail olur

* YASİNi ŞERİF'i gece okuyana, 20 hac sevabı verilir (Kunuzu'd Dekaik)

Alıntıdır.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


mucize'm benim aşkımmm
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.