Tekil Mesaj gösterimi
Eski 11 Eylül 2022, 22:50   #1
Çevrimdışı
SAUCE
SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan İstanbul'da Kerem Aktürkoğlu resitali! Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3 golle geçti

İstanbul'da Kerem Aktürkoğlu resitali! Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3 golle geçti

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu attığı 2 gol ile maçın parlayan yıldızı oldu.
Kasımpaşa ile Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 3-2 kazandı.
GOMIS YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Karşılaşmanın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Galatasaray, 16. dakikada Bahoken'in attığı gol ile skor olarak geriye düştü. Ancak bu golden 4 dakikada sonra sahneye çıkan Bafetimbi Gomis, skora dengeyi getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

KEREM AKTÜRKOĞLU DUBLE YAPTI

Sarı-kırmızılılar ikinci yarı oyuna adeta hükmederken 50. dakikada Kerem Aktürkoğlu, attığı gol ile takımını öne geçirdi. 69. dakikada bir kez daha sahneye çıkan milli futbolcu, ceza sahası dışından enfes bir şutla kaleci Ertuğrul'u avladı ve farkı 2'ye çıkardı. 90. dakikada Sadık Çiftpınar attığı gol ile farkı 1'e indirdi. Uzatmalarda başka gol olmayınca Galatasaray puanını 13 puanla 4. sıraya yükseldi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor


Umuttur yaşamak
Mutlu olmak için
Ufukları görürüm o zaman
Tatile gittiğim için


kırmızı ile belirtilen baş harfleri baştan sona topla adım çıkıyor


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.




forumel.com en çok konu açan kişilerde 9 uncu sıradayım