Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2022, 20:18   #17
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: En İyi Mobil Oyunlar – Ağustos 2022

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

BADLAND

En iyi mobil oyunlar listemizin sıradaki oyunu internetsiz oynanabilen BADLAND oluyor. Bir çeşit parkur ve bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğimiz BADLAND, oldukça sıra dışı bir atmosfere sahip.

Oyun temel olarak ilginç fizik mekaniklerine dayanıyor. Oyundaki bazı unsurlar oynanışı tamamen değiştirme potansiyeline sahip.

Böylece, saatler süren oynayışın ardından bile oyuncular yeni sürprizler ile karşılaşabiliyor.

Bir tüpten çıkarak başladığımız yolculukta, tekinsiz bir ormanın derinliklerine doğru ilerliyoruz. Bu yolda karşımıza çıkan engeller ve tuzaklara rağmen yola devam ediyoruz. Çevremizdeki görüntüler bazen göze hoş gelse de genel olarak olumsuz bir hissiyat uyandırıyor.

Yüzlerce bölümün bulunduğu oyun son derece eğlenceli bir oynanış sunuyor. Aynı zamanda grafikleri ve müzikleri de oynanışı fazlasıyla destekliyor. Yalnızca bu unsurlar bile oyunu oynamak için bir neden.

Üstelik BADLAND, Android kullanıcıları için Google Play Store’da ücretsiz olarak sunuluyor. Apple tarafında ise biraz daha farklı.

App Store’da BADLAND 49,99 TL’ye satışta. Ancak, Apple Arcade kataloğunda BADLAND+’ı oynamak mümkün. Ayrıca, birçok oyunun da bulunduğu Apple Arcade’in fiyatı ise aylık 35 TL olarak belirtiliyor.



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.