Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2022, 20:17   #15
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: En İyi Mobil Oyunlar – Ağustos 2022


Gumslinger

Listemize online bir mobil oyun olan Gumslinger çok sevimli ve yumuşacık grafiklere sahip. Çevrimiçi olarak karşınıza çıkan kişilerle düello yaptığınız Gumslinger, oldukça eğlenceli bir oynanış sunuyor. Öyle ki kendiniz kaptırıp saatlerinizi bu oyunla harcayabilirsiniz. Online mobil oyunlar arasında en eğlencelilerden birisi demek yanlış olmaz.

Oyunun düello modunda ekranın sağından silahın nişan aldığı yeri kontrol ediyor, sol tarafından ise ateş ediyoruz. Vücudun vurduğunuz yerine göre rakip o kadar can kaybediyor.

Oyunda farklı karakterler ve silahlar bulunuyor. Ayrıca oyunda düello haricinde, skillshot denilen atış talimi tarzında bir mod da mevcut. Tüm bu modları oynayarak yıldız topluyor, yıldızlarla da seviye atlıyorsunuz. Seviye artıkça yeni haritalar ve modlar ile karşılaşıyorsunuz.

Oyunun grafikleri, sesleri ve efektleri olağanüstü başarılı. Oyunun sağladığı atmosfer de bir o kadar eğlenceli bir his uyandırıyor. Mobil oyun önerileri listemizdeki her oyunu indirmenizi tavsiye ederiz. Ancak bu oyunu indirmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. En iyi online mobil oyunlar arasında yer aldığını söylemek mümkün. Gumslinger, Play Store ve App Store’da ücretsiz bulunuyor.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.