01 Eylül 2022, 16:45
|
|
|
windflower
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Aslan ve Yükselen Aslan Burcu, Eylül 2022, Aylık Burç Yorumları
Aslan ve Yükselen Aslan Burcu, Eylül 2022, Aylık Burç Yorumları

Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Eylül Ayında Neler Bekliyor?
Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar; eylül ayının ilk haftaları sizler daha çok maddi konularınızla ilgileniyor olacaksınız. Bu dönemde kazançlarınızda iyileşmeler deneyimleyebilirsiniz. 10 Eylül’de Balık burcunda yaşayacağımız dolunayında ortaklaşa kazançlarınızla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Borç, vergi, ödemeler konularında netleşmeler söz konusu olabilir ve üstünüzden bir maddi yükün kalktığını fark edebilirsiniz. Dolunaydan hemen sonra ise Merkür Terazi burcunda gerilemeye başlayacak. 10 Eylül itibariyle ayın devamında; yakın çevrenizle olan iletişimden yana yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz gerekecek. Önceden kalan eğitim işleriniz bu dönemde gündeme gelebilirken, kardeşlerinizle ilgili tamamlanmamış hususlar da bu retro da önünüze çıkabilir. Ayrıca bu dönemde seyahatlerinize de ekstra dikkat edin ve her şeyi iyi organize ettiğinizi birkaç kez kontrol edin. Bir de siz siz olun, bu dönemde ağzınızdan çıkanı iki kere düşünün, Merkür’ün iletişim alanınızda gerilemede olması iletişimde sizleri bu dönemde biraz yorabilir. Ay sonuna doğru gerçekleşecek yeni ay ile gündeminiz eğitim hayatınız ve projeler olacak. Bu yeni ayla birlikte eğitim konularınızda bazı gelişmeler yaşayabilir ya da elinizde bekleyen bir projenin ele alınması gerekebilir.
Alıntı
|
|
|
|