Cevap: İçimdeki bengüler
İnsanlar... Çok garip!
.
Bir öyle bir böyle! Bir yakın bir uzak!
Kimseyi bulamayınca sana sararlar, senle muhabbet eder seni önemsermiş gibi görünürler. Oysa istedikleri kişiler gelince, onlar müsait olunca sen bir HİÇ olursun!
İnsanlar seni sadece oyalar... Hedeflerin önünde engeller oluştururlar egolarıyla, bencillikleriyle, istekleriyle.
.
Bazen anlık hislerine bile alet olursun. Nefret ediyorum böyle şeylerden! Fazlasıyla nefret etmeye başladım. Şu sıralar içimde epey nefret birikti. Her alanda. Ve bana zarar hepsi. Bunu oluşturan ise herkesi görmem oluyor. Kimseyi görmek istemiyorum artık. Gerek reelde gerekse de sosyal medyada çirkin yalancıları, sahte hayatları göresim yok artık. Ben gerçekleri istiyorum; yalan yanlış olsa dahi gerçek lazım.
Bu yüzden belki telefona format atarım belki sosyal medya uygulamalarını silerim ya da en basitinden kullanmam...
Artık sadece uzak durmak istiyorum... Yalan olan her şeyden her yerden herkesten yzak durmak. Nefret ediyorum...

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|