Konu: Fe'tagram
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 12 Ağustos 2022, 22:46   #578
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Fe'tagram

Alıntı:
İlk gönderen: Rexense İletiyi Görüntüle
O dal darı da var ballı kaker mi ne o da var. Erkek kuş gelmeden önce bir kere ısırmadı onları. Krakerle besledim şapşiği. Erkek kuş gelince o yiyor diye bu da yemeye başladı. Kıskanç yav.

Şimdi saldım hep kolumda omzumda geziyor şapşik. Daha da alışmasın aşık olucam yoksa.

Çok üzüldüm ölmesine. İnsan gerçekten farklı bir bağlanıyor kuşlara. Limon'un başına bir şey gelse yemin ederim oturur ağlarım. Umarım yeni alacağın arkadaşı ile mutlu olur.
Birbirlerine bakıyorlar çoğu şeyi yaparken, benim erkek olan çiçeklere asla gitmezdi. Kız gelince o gidiyor diye o da gitmeye başlamıştı. Eş aldın ya alışınca senin papucun dama atılır.

Evet ya 6 yıldır beraberdik, bende her aklıma geldiğinde hala ağlıyorum. Gerçekten bambaşka bir şey, inşallah ömrü uzun olur onların da.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.