Tekil Mesaj gösterimi
Eski 02 Ağustos 2022, 00:19   #8
Narsinha
Narsinha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: KPSS'ye sadece saniyelerle geç kaldı! Vatandaşlar çırpındı ama nafil

Alıntı:
İlk gönderen: Mezarkabul İletiyi Görüntüle
Maalesef insanımız her işini son dakikaya bırakmayı seviyor. Özellikle yeni nesil yatak keyfini çok seviyor. Bir çoğu karnını bile doyurmadan çıkmak zorunda kalıyor.
Aynen çok haklısın, çoğu sanki deneme sınavı edasında geliyor.

Alıntı:
İlk gönderen: sırçafanus İletiyi Görüntüle
Bence bu kadar sıkıştırılmamalı ya. Bilmiyorum. Herhalde içeri alınmasam orayı yakarım.
Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan İletiyi Görüntüle
Belki başlarına kötü bir şey geldi. Sınav zamanları aşırı trafik oluyor. Biz bir kere geç kalmayalım diye ara sokaklardan giderken kaza yapmıştık. Sınava yetişmiştim ama elim kolum titriyordu, çok korkmuştum.
Alıntı:
İlk gönderen: Lareina İletiyi Görüntüle
Bir saniye falan geç kalmak kötü bir durum bence.
Yine de geçmiş olsun.
Diğer arkadaşlara hiç ama hiç katılmıyorum, Ben bir sınava gireceğim zaman hep 45 dkk yol sürecek bile olsa 3 saat önceden çıkıyorum.Trafik zaten yoğun olacak hesap etmelisiniz, aracınız bozulabilir, başka araç bulup oraya gidebileceğinizi bile hesap etmelisiniz.Kuzenimi geçen pazar sınava götürdük o kadar ciddiyetsiz insanlar gördüm ki.Sınav saatinde sınava gireceği okula gelmiş, okulun bahçesinde dışarda oturmuş sigara tüttürüyor.10.15'te sınav 10.10 geçe gireriz diyor arkadaşına.Üç dört kişi bu kafada giremedi.Görevli adamda almadı içeriye, 1 tane sigara eksik içseydiniz de girseydin zamanında dedi.Ciddiyetsiz insanların benim gözümde hiçbir mağdur yanı yoktur, kusra bakmayında.