27 Temmuz 2022, 14:25
|
|
|
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Evlenen Erkek Neden Kilo Alır?
Alıntı:
İlk gönderen: Rexense
Helal olsun sana be sayın leydim. İşte budur. İnsanlık budur, kadınlık budur, sen yemin ediyorum alkışlanması gereken birisin ve üşenmiyorum şu an bilgisayar başında ayağa kalkarak alkışlıyorum seni.
Öyle yani. Benim bir arkadaşım vardı kadın. Onun mesela hormonlarıyla ilgili bir problemi vardı tiroid bezlerinde mi ne. Böyle vücudu fazla kıl üretiyordu ve çok kiloluydu. Bu kadına gidip de kimse "kilolusun, kilo ver, bu ne böyle" gibi eleştiri yapamaz. Neler var dünyada neler. Fakat işte sonradan insanlar kendilerini tabiri caize "salarak" aslında partnerlerine ihanet ediyorlar. Büyük kötülük yapıyorlar. Yapmamak lazım.
|
“Su içiyorum yarıyor” diyenler var; onların hepsi metabolizma yavaşlamasından oluyor. Saldıklarını sanıyoruz da kilo almaya meyilli metabolizması varsa; ailesi de kiloluysa, spor yapmayan biriyse, evlendikten sonra kilo alıyorlar. Metabolizma bozulunca bir sürü sağlık sorunu ortaya çıkıyor, hormonlar bozuluyor. Biz bilmediğimiz için saldıklarını sanıyoruz aslında.
Ben de zamanı gelince kendimi ayakta alkışlayacağım.
|
|
|
|