Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2022, 07:01   #1
Çevrimiçi
sırçafanus
sırçafanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
yıldız Yay Burcu, Temmuz 2022, Aylık Burç Yorumları

Yay Burcu, Temmuz 2022, Aylık Burç Yorumları


Ay boyunca Satürn, Neptün ve Plüton geri gidiyor.



Gireceğiniz topluluklarda karşılaşacağınız eski ilişkilerinizin tekrar karşınıza çıkması ve bu kişilerden etkilenmeniz size hareket kazandıracaktır. Fakat yine de tedbiri elden bırakmamalısınız. Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Planlarınız uygularken kibar, ince, zarif, fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi atağa kaldırıyor. Odaklanacağınız konularda başarılı bir çalışma içine gireceksiniz. 13 Temmuz'da Dolunay kendi finans evinizde gerçekleşiyor. Size para kazandıracak ekibi kurabilirsiniz. Çevrenizde sizi sevecekler ve sayacaklar. Bu sizin için iyi bir avantaj olacak.
23 Temmuz'a kadar Güneş, karşıt finans evinizde çok güçlü. Güneş ve Neptün arasındaki olumlu açı etkisiyle canlanan sosyal ilişkilerinizde, Satürn'ün ters hareketi nedeniyle hatalar yapabileceğinizi unutmayın.
İyi giden işlerinizde, olabilecek kötü gelişme gelişmeleri de düşünerek, iş akışını kontrol altında tutun. Güneş, sekizinci evinizde Venüs ve Güneş sayesinde duygularınız çok önemli.
Retro Satürn'ün sizi yanıltabileceğini sakın unutmayın. İstek, güç ve aksilikler kapınızda. Kritik bir durum... Plüton bu ay finans evinizde retro yapıyor. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız. Ailenizin yaşlı kişilerinin sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.





Alıntı