Tekil Mesaj gösterimi
Eski 22 Haziran 2022, 02:11   #9
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Bir Erkeğin/Kadının Evli Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Alıntı:
İlk gönderen: Sürmenaj İletiyi Görüntüle
Bunu nasıl anlayabileceğimizi bilmiyorum ama
18 20 yaşlarındayken bana medeni durumumu sormazken şimdi ilk tanıştığım kişiler soruyor.
Artık ben mi yaşlandım yoksa insanlar mı hep bu yanılgıya düşüyor, gayet rahat soruluyor oldu.
Soruluyorsa kimlikte sorulabilir ne var ki.
Yeni kimliklerde de medeni durum yazmıyor denilmiş bende yazıyor.
reel de anlıyorsunuz evli olup olmadığını. Sadece uzun süre zaman geçirmek lazım.
gündüz buluşup akşam bahanelerle telefonlarınıza cevap vermiyorsa, hafta sonları değişiyorsa bir çok davranışından da anlayabilirisniz.
Bu insanlar evlilik için çok kötü konuşurlar. Evlenmeye karşı olurlar.. Sadece bir imza kağıdı olarak görürler falan filan..Yani başından evlilik geçtiğini ya da hâlâ evli olduğunu buradan anlamak çok basit aslında ama körüz kör!
Karattığım yeri evlilikten korktuğum için ben de söylüyorum. Evlenip boşananları görünce ve başımdan nişan geçince de korkmam gayet normal. Ama aşık olduğunu söyleyen birisinin ''evlilik düşünmüyorum, evlilikler saçma'' demesi, kalp kırıyor. Belki de aslında bu cümleleri kuranlar; gerçekten evli oldukları için; ya da evlilik tecrübesi edindikleri için söylüyorlar. Kavun değil ki koklayasın. Karşınıza çıkıyor işte. Yapacak birşey yok.