Konu: sırçafanus
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 09 Haziran 2022, 22:17   #3
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: sırçafanus

Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia İletiyi Görüntüle
@sırçafanus ile kısa da olsa muhabbet ettik, gayet sıcakkanlı ve samimi birisi. Gelmesiyle çok güzel renk kattı, tanıma fırsatı bulduğuma mutlu oldum. Duruşu, tavrı ve yorumları yerinde, yakında evlenecek ve umarım hep mutlu olur. Her zaman aramızda olur umarım evlenince pek zaman bulur mu bilmiyorum ama her zaman görmek isterim. Her şey gönlünce olsun canım.
Evlendi ve hala bizimle, bu duruma çok mutlu oldum. İnşallah hayatın boyunca hep mutlu olursun. O zaman yazdıklarımda hiç bir şey değişmedi. Tanıdıkça daha çok sevdim, hayatınızda olması gereken nadide bir kişiliği var. İnsanlara eskisi kadar güvenmeyen biri olarak bana hep güvenebileceğim biri olduğunu ve hiç yanılmayacağımı hissetiriyor. İyi ki varsın canım benim.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.