Tekil Mesaj gösterimi
Eski 31 Mayıs 2022, 18:48   #6
Hikaye
Hikaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: ForumelRed tema kullanıma açılmıştır

Alıntı:
İlk gönderen: Narsinha İletiyi Görüntüle
İnsanlar bazen alıştıkları şeylerde kalmak istiyor Xenforo özellikleri güzel ama bana vbulletin 3.8 forumda takılma hissiyatı vermiyor malesef.Xenforo sürekli geliştiriliyor, çünkü eklentilerinin çoğu ücretli.Vbulletin destek siteleri olanların çoğu Xenforo destek siteleri kurmaları sizce Xenforo'yu sevdikleri için mi, bence sadece pazardan pay almak istiyorlar.Onlarda kendilerince haklılar.Tema, eklenti satarak veya teknik destek sağlayarak gelir elde ediyorlar.Bir yazılıma güncelleme gelmesi güzel bir şey, ama sürekli güncelleme gelmesi, insanı hem ikileme sokuyor, hemde soğutuyor.WordPress'te bunu çok yaşadım sürekli güncelleme geliyor, eklentilerde bu yüzden güncellenmesi gerekiyor vs.

Tema konusuna gelecek olursam, düzenlemeyi evet mavi tema üzerinde yaptık, daha açık renkte bir temamız olmasını istedik.Komple değişik bir tema yapmak için zaman ve uğraş istiyor.

dediğim gibi teknikten hiç anlamam. neyi hangi amaçla yaparlar, nasıl bir sonuç beklerler inanın bilmiyorum. sizin anlattıklarınıza ise gözüm kapalı güveniyorum. bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim tekrar.

ve benim için mühim olan ortamın kalitesi, temada yahut teknik konularda eksiklik olması forumdaki önem sıralamamda en sonda yer alır.

ayrıca ben mavi temada kalmayı tercih ettim. kullanıcı rengim mavi tema ile daha uyumlu esasen

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
bir balıkmışım,
insanlar arasında yüzüyormuşum.