23 Mayıs 2022, 12:12
|
|
|
Hikaye
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Kullanıcı Adınız
bir cinayet psikolojisinin anlatıldığı, kadının erkek üzerindeki yönlendiriciliğinin işlendiği ve shakespeare'nin yazdığı muhteşem eserlerden birisi. aslında kitap bir kralın nasıl olmaması gerektiğini anlatır. benim kullanıcı adı olarak seçtiğim kral macbeth değil tabi. lady macbeth idi. lady eklemek istemediğim için direkt soyadını aldım.
lady macbeth ise shakespeare in oyununun en ihtiraslı kadını elbette. öyleki iktidar hırsı ve sahip olduğu arzusu, cinayet işlemeyi bile göze alabilecek yapısı, kral kocasını bile rahatlıkla yönetebilmiş zekası ile korkunç bir kadın aslında. lakin sonrasında onu insancıl kılan şey cinayeti kaldıramayışı ve delirmesi. ben ladynin karakterini sevdim, özgürlüğüne kavuşmak için başlattığı başkaldırışını sevdim, zekasına hayran oldum, hırslı, soğukkanlı ve işveli bir kadın.
velhasıl onu okurken, kullanıcı adı aradım zihnimde ve parmaklarım Macbeth yazmış. bende alışmaya çalışıyorum.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
bir balıkmışım, insanlar arasında yüzüyormuşum.
|
|
|
|