Tekil Mesaj gösterimi
Eski 19 Mayıs 2022, 01:05   #16
Hikaye
Hikaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Ne Okumalı ? Hangi Kitabı Okuyorsunuz ?

- bazen öyle hasretler vardır ki kavuşmaktan zevklidir. demiş Johann Wolfgang Von Goethe, Faust adlı kitabında. nasıl da dile tercüman dimi.

faust, bir hesaplaşmanın anlatıldığı ve goethe nin tüm kitaplarının bir birleşimi olarak kabul edilir. bana göre de büyülü bir eser, çünkü tam olarak 60 yılda tamamlanmış. nasıl bir emek verilmiş artık düşünün. ruhunu mephistopheles adlı şeytana satan gezgin bir hokkabazın öyküsü var kitapta. dahası iyi ve kötü, aydınlık ve karanlık, tanrı ve şeytanın hatta tüm zıtlıkların kitabı. edebiyat, söz sanatı, şiir, metafizik, mitoloji, yaratılış, felsefe gibi insanı ve insan dışı varlıkları konu eden harika bir edebiyat örneği. henüz bitirmedim, sindire sindire okuyorum kendilerini. ilginiz varsa listenize alın hemen.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
bir balıkmışım,
insanlar arasında yüzüyormuşum.