Tekil Mesaj gösterimi
Eski 18 Mayıs 2022, 00:28   #4
Sürmenaj
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Merkür'ün Burçlara Etkileri

Alıntı:
MERKÜR BALIK BURCUNDA
Merkür Balık burcundayken iyi bir konumda değildir. Ama yine de burada yaratıcılık ve görsel yetenekler verebilir. Mantıktan ziyade duyguları ve sezgileri güçlü olan insanlardır. Empati yapmada başarılıdırlar. Olayları kavramakta hislerine güvenirler.

Evrenle bağları vardır. Bu konum kişilere psişik ve doğaüstü yetenekler de verebilir. Dikkatleri çok kolay bir şekilde dağılabilir. İnsanların duygularını anlama konusunda son derece yeteneklidirler. İnsanlara yardım etmeyi seven merhametli ve insancıl kişilerdir. Yardım derneklerinde gönüllü olarak çalışabilirler.

Eğitim hayatında sert ve katı kurallar onlar için uygun değildir. Yaratıcılıklarını kullanabilecekleri alanda başarılı olurlar. İnsanlara kolayca inandıkları için iyi niyetleri suiistimal edilebilir. Müzik, resim, dans, yazarlık alanlarında kabiliyetlidirler. Şarkı sözü, şiir, senaryo, kısa hikayeler yazabilirler. Eğitim hayatında sorunlarla karşılaşabilir. Yada eğitimini yarım bırakabilir.

Gizli araştırmalar yapma konusunda yeteneklidirler. Duygularını, düşüncelerini ve fikirlerini kendilerine saklarlar. Yazılı ve sözlü iletişimde aksaklıklarla karşılaşabilirler. Yanlış anlaşılmalara kurban gidebilirler. Sırlara, bilinçaltına ve rüyalara ilgi duyarlar. Utangaç insanlardır. Görselleştirme yetenekleri güçlüdür. Sakin bir ortamda daha iyi bir şekilde düşünebilirsiniz.
Yine güzel şeyler yazmışlar. Aynı ben. (: