Cevap: Venüs Burçlarda Neyi Temsil Ediyor?
Alıntı:
VENÜS AKREP BURCUNDA
Venüs’ü Akrep burcunda olan kişiler seksi, cazibeli, çekici ve duygusal, sezgisel açıdan güçlüdürler. Yaşadıkları ilişkilerde yoğun, tutkulu, şehvetli, sahiplenici ve kıskanç bir yapıya sahiptir. Cinsellik onlar için romantik bir ilişkiden önce gelir. Cinsellik ve samimiyet söz konusu olduğu zaman korkusuzdur. Ya hep ya hiç mantığı ile hareket eden bu insanlar birini, bir şeyi ya severler yada ondan nefret ederler. Kendisine yapılanları kesinlikle unutmaz. Eğer aldatılırsa intikamını almaktan çekinmez. Finansal açıdan kazanç elde etmek için sahip olduğu bilgiyi saklar ve doğru anın gelmesini bekler. Maddi konularda kayba uğrayabilirler.
İnsanları hipnotize eden güçlü ve derin bakışlara sahiptirler. Değer verdikleri insanları yavaşça tanımak ve keşfetmek isterler. Mahremiyete saygı duyan, seksi, gizemli, güçlü, cazibeli ve tutkulu insanlara doğru çekilirler. Sevgililerini ve eşlerini kontrol etme içgüdüsü yaşadıkları ilişkiye zarar verebilir. Bu insanlar güç oyunlarına girmekten büyük bir zevk alırlar.
|
Birçok yönden doğru gibi hepsi..

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..
|