Tekil Mesaj gösterimi
Eski 17 Mayıs 2022, 17:53   #5428
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: İçindeki Cümleyi Söyle

Alıntı:
İlk gönderen: sırçafanus İletiyi Görüntüle

Her gün başka bir şeye zam geliyor ben başka çıkış yolu göremiyorum. Silivri olur, adalar olur, her yerde yatarım. Çocuk düşünemiyorum ben şu şartlar altında, hakkım değil mi çocuk sahibi olmak?

Günde 5-6 bardak çay tüketiyorum, şeker zaten ateş pahası. Yakında sadece su içmeye başlayacağız. Hem de bildiğimiz çeşme suyu. Sıcak bile olmayacak, doğalgaz, elektrik el yakıyor. En güzeli aileyle yaşamak, ev geçindirmek çok çok zor. Yine de şükür demekten başka çare kalmıyor maalesef günün sonunda.
Hakkımız olan çoğu şeyden maalesef mahrum bırakılıyoruz. Yakında olanlarda eski usül bez bağlayıp, yıkarlar. Her şey korkunç derecede zamlandı.
Ben de şeker kullanmıyorum diye kendimi teselli ediyorum. En ufak şeyler bile lüks oldu. Allah sonumuzu hayretsin.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.