Alıntı:
İlk gönderen: Mezarkabul
Adanayı severim. Adana dürüm iyidir. Zaten güzel lezzetler hep küçük mekanlardan çıkar. 
|
Reis o kadar güzel yapıyorlar ki biz çok beğeniyoruz arkadaşlarla. Şakayı bir kenara bırakalım, bir gün buralara yolun düşerse muhakkak yiyelim.
Alıntı:
İlk gönderen: Kafein
Kolay gelsiin.
Müzik zevkine güveniyorum. Şarkı önerir misin sevdiğin türlerden. Müzik bilgim daha da genişler belki. 
|
Teşekkür ederim, hoş geldin.
Müzik bilgisi çok sığ birinden müzik önerisi alıp, müzik dağarcığını genişletmeyi düşlüyorsun he mi?
Şu sıralar şu şarkıya sardım. Umarım beğenirsin.
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia
|
Teşekkürler.
Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan
Kolay gelsin Rexense..
**
Kadere inanır mısın?
Karma senin için ne ifade eder?
Kendinde nefret ettiğin bir huyun var mı?
Kıskançlık güvensizlik midir, sevgi midir?
Hayat anlamlıdır diyebileceğin ne var?
|
Merhaba Leydihan, teşekkür ederim.
Kadere inanmam. İnsanın özgür iradesi, yaşayacaklarını belirler. Özgür iradenin yolu ise belirsizlikten ibarettir. "Özgür irademiz daha önceden belirlenmiş olamaz mı" diyebilirsiniz tabi. Bence böyle bir durum yok.
Ne ekersen onu biçersin sözü karmayı güzel tanımlıyor sanki. Aslında böyle bir şey de yok, inancım yok. Bence insanların eğilimlerine ve eylemlerine göre şeyler başlarına geliyor yada gelme potansiyeli artıyor. Bu karma, kader, kaza adı her ne ise sırf bu sistem yüzünden kulağa çok mantıklıymış gibi geliyor.
Evet kendimden nefret ettiğim bir huyum var. Derinlemesine araştırmadan etmeden atlarım her işe. Bu bana çok şeye mâl oldu.
Eşini kıskanmayan insan domuzdur dermiş anneannem. Hani her şeyin tadında olanı güzel ya? Kıskanmanın ve kıskanılmanın da dozu çok önemli bence.
Bir sürü şey var, hiç olmaz mı? Hayatı anlamlı kılan bir sürü iş, duygu, olay var. Herkesin kendi benliğine özgü yaşanmışlıkları var. Bunların hissettirdiği farklı farklı duygular var. Sanat eserleri var mesela anlam arayan. Müzik diye bir şey var. Konusu ne olursa olsun üretilmiş tonlarca bilgi var.
Umarım verdiğim cevaplar sorularını karşılamıştır. Teşekkür ederim.