Alıntı:
Düşünsene üyesin vbulletin sitesine son üye sensin selamlama konusu açmışsın top'10 istatistikler'de gözükmüşsün.. Ama senin sonranda banlanan reklam yapıldı diye idda edilen açıklanan ban atılan üyeler var ?
Bu üyelerin konusu nerede yazdıkları mesajlar nerede ? Hiç sordunuz' mu ?
vBulletin sitesinde banlanan üyelerde total'de üye olarak yazar yani 10 gerçek üyen varsa 100 banlı üyen varsa vbulletin sitesindeki üye sayısı 110' olarak gözükür ' sen garibim sanarsınki site kalabalık...
Xenforo'da banlanan üyeler üyelikten düşer sayılardan düşer... Bu tür ban atan sitelere dikkat edin sizi kekliyorlar..
|
Bak şimdi izle sana 2 forumdan örnek vererek resimli anlatıyorum
Panelden kanıt1 diye fake üye açıyorum.Son üyedir ve senin tabirinle total'deki üye sayısını göstermeli

19688 de forumda toplam üye olmalı.
Ama resimde toplam üye 8232 soruyorum sana 11 bin küsür üye nerde ?
Ben sana söyleyim, vbulletin forumlarında gerçekten forumunu önemseyen forumlar reklam-spama takılan banlı üyeleri ve mesajı olmayan üyeleri toplu olarak siler.
2. site örneği
Son üyenin üye numarasını yine total üyeyi göstermeli 44626 üye olmalı.
Total üye sayısı 20871 yine tutmuyor.

Yine üyeler silinmiş banlı, hatta mesajı olmayan üyeliklerde, seni tanımam etmem bende ama insanlara sallarken biraz tutarlı salla.Ben 20 sene forumlarda takıldım bunun 15 küsür senesi teknik adminlikle geçti, en sevmediğim forum sitesinin bile bunu yaptığına şahit olmadım.Deseydin ki vbulletin forumlarında Logout süresini uzun yapıyorlar, 2 gün önce giriş yapan üyeyi forumda hala online gösteriyorlar, eyvallah dediği doğru buna bende çok şahit oldum derdim.Bunlarla zaman harcayacağına siteni nasıl büyütürsün geliştirirsin onları düşün.Kendini kanıtla ki insanlar sana saygı göstersin.Ben tek başıma bir forumu sıfırdan kurarak frmtr ile kapıştıracak hale getirdim zamanında.Sen benim yaptıklarımı yap, sonra ben senin habertürkteki developer arkadaşınla tanışırım.Kaldı ki ben onunda benim yaptıklarımı tek başına yapabileceğine inanmıyorum.Hatta bu iddaamı daha da büyülteyim Türkiye'de kimsenin yapabileceğine inanmıyorum.Etrafında beni az buçuk tanıyan insanlar varsa merak etme beni sana tanıtır, hatta tanıtmışta olabilirler.