Konu: Atlas
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 08 Mayıs 2022, 16:48   #7
Atlas
Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Atlas

Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan İletiyi Görüntüle
Atlas’ı sanırım 7 yıldır tanıyorum. Forumlara geri döndüğümde rastlayınca çok mutlu olmuştum. Çok vefakardır, sevdiklerine asla kızamaz. Bana kızamadığı gibi.
Küçüklüğünden beri tanırım kendisini, elimde büyüdü. O zaman kaslı da değildi çirozdu birazcık.

Şaka bir yana..Anlayışlı oluşu, zeki yorumları, her ortama girdiğinde kendini sevdirmesi…
Şeytan tüyüne sahiptir derken yanılmamışım. Çok da marifetlidir, her iş elinden gelir. Olgunlaşmamış avokado soyma ustasıdır. Tükürük köftesinde on numaradır. Hayvanları çok sever. Çirkin kargasını hâlâ unutamadım. Meziyetlerini söyleyince de kız isteme merasimine çevirdim burayı. Bence dikkat edin bağımlılık yapabilir diye diyorum.

Yoksa ne işime gelir övmek. Sevildiği gibi kendini de biliyor zaten.
Öncelikle tüm iltifatlar için teşekkür ederim ancak yeni okuma fırsatı bulabildim

Aynı şekilde bende öyle yıllar sonra tekrar görünce çocuk gibi sevinmiştim. Başka bir forumda beraberdik o yıllarda bende çocuk sayılırdım Leydihan'ı hem çok severdim hemde ondan korkardım Beyaz üniformalı inanılmaz derecede güzel ama elinde kocaman iğnesiyle çok karizmatik gelirdi bana
Ancak ne kadar iyi kalpli, vefalı, hoşgörülü olduğunu bildiğimden en sonunda affedeceğine emin olarak sürekli kızdırırdım 24 saatliğine beni banlar sonra kıyamaz açardı işte bu kadar naif ve yumuşak kalplidir kendisi Buraya da gelmeme kendisi sebep olmuştur.
Hiç forumlarda takılma gibi bir niyetim yokken kendisine ulaşabilmek için gizli gizli geldim sonra buraya da alıştım

Güzel yorumun için çok çok teşekkür ederim. Benim yanımdaki yerin her zaman çok özel ve apayrı
Hayatta her zaman sana mutluluklar dilerim