03 Mayıs 2022, 16:11
|
|
|
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Never Give Up
Coolumsu nickini gördüğüm zaman ''ne kadar da cringe mi nick böyle'' demiştim. Nicki hep bana garip gelmişti forumlarda bu nickle sükse yapmış olduğu için nick değiştirse de bu nickiyle hitap ediyoruz. Daha önce hiçbir forumda konuşma imkânımız olmamıştı. Genelde tartışma konularında yorumlarını görürdüm. Aslında yaşıtlarının kafa yormadığı önemli konulara kafa yoruyor, araştırıyor, okuyor, öğreniyor, kendini yetiştiriyor. Her ne kadar yazdığı yazılarda, siyasi konularda yaptığı yorumlara eleştiri geldiğinde kırılıyor olsa da -bazen hak versem de- eleştireleri de gözardı etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Her eleştiri de şahsına ait olduğu için kafasına takmasın, alınganlık yaparak kendini de üzmesin. Bana da mantıksız bulduğu konularda kızıyor, ani öfke patlamaları olup biraz beni kızdırıyor olsa da, affettirmesini de biliyor. Duygusal ve şakacı birisi olduğunu düşünüyorum. Küçüklük fotoğrafını gördükten sonra o yan şapkalı müzip gülüşlü çocuk aklıma geldiği için kızamıyorum da, yine de ben kızmıyorum diye de yaramazlık yapmasın. 
Mesleğinde ilerleyeceğini çok mutlu olacağını hissediyorum. Yeter ki azmini, umudunu hiç kaybetmesin.
|
|
|
|