Konu: Rexense/Eru
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 03 Mayıs 2022, 11:31   #2
Eru
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Rexense

Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan İletiyi Görüntüle
Rexense nickiyle kendisini başka forumda tanımıştım.. Metal müzik dinleyen kişiler arasında yıllardır tanıyormuşçasına bağ kurulur ya, bizim de aramızda ilk zamanlarda ortak müzik zevkimiz olduğu için böyle bir bağ kurulmuştu. Birbirimizi tanımasakta şarkılar armağan eder konu içinde sohbetler ederdik. Meğerse tanışıklığımız çok eskilere dayanıyormuş. Kendi forumumda müzik videoları paylaşan, konulara yaptığı yorumlarla dikkatimi çeken nickini unutmadığım üye olduğunu öğrenince de samimiyet kurmakta çekinmedim. Bazen canım sıkıldığında hisseder, halimi hatrımı sorar, birbirimizin derdini dinleriz. Gerçekten kendisini sadece aile terbiyesi almakla sınırlandırmadan çok iyi yetiştirmiş. Psikolojisi sağlam ve çok zeki. Olaylar karşısında bakış açısını çok beğeniyorum. Aslında bu ülkede değeri bilinmeyen yeteneklere sahip birçok insan gibi onun da takdir ettiğim yetenekleri ve hayalleri var. Görüşlerine düşüncelerine çok saygı duyuyorum, geleceği konusunda hayallerine kavuşması için en büyük destekçisiyim. Hakettiği hayatı yaşayacağına inanıyorum.
Ama benim gözlerim yaşarır böyle olursa. Söylediklerin gibi biri miyim değil miyim bilemiyorum. Hakkımda böyle düşündüğün için mutlu olmadım desem yalan olur. Hep "ortak payda, ortak ilgi alaka" alanlarından bahsediyorum ya? Bence aramızdaki sohbetin, anlayışın ve samimiyetin temelini oluşturan bunlar, haklısın. Ortak ilgi alanlarımız, tavırlarımız ve düşüncelerimiz. Çok memnunum bu durumdan. Beni böyle tanımladığın için, ilgi gösterdiğin, samimiyetini paylaştığın için çok teşekkür ederim.