Alıntı:
İlk gönderen: Mezarkabul
Eski forumda da vardı. O zaman da sevdiğim bir insandı. Müzik zevki, siyasi görüşü ve tuttuğu takım en beğendiğim özellikleri. Önceki forumla işimiz bitince görüşememiştik. Geç de olsa bizi bulmayı başardı.
Forumel.com
|
Bu düşüncelerin karşılıklı. Nickini gördüğüm zaman mutlu oluyorum. İşleri eğip bükmeden, olduğu gibi alıp yorumlayan biri olduğun için ayrıca sempati duyuyorum.
Benden kurtulamazsınız, yakalarım.
Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia
Hatırlayıp nicklerini sayınca, hafızam güçlü diye hava atmıştım. Ama ondan değil, her zaman tavrını, düşüncelerini ve duruşunu sevdiğim birini kolay kolay unutmam. Öyle çok fazla denecek kadar sohbet etmesekte ara ara konuşmaktan sohbet etmekten zevk aldığım biri. Daha önce yaşanan olumsuz şeyler yüzünden, ayrılmak zorunda kaldığım için iletişimimiz kalmamıştı ama tekrar burada görmekten mutlu oldu. Barzo smiley sözüm var kendisine, bulur bulmaz halledeceğim.
|
Allahtan sizler aynı nickleri kullanıyorsunuz da "aaa tanıyorum onu yav" oluyorum hep.

Bir şekilde işte hayat birbirini anlayan insanları karşılaştırıyor. O barzo smileyini acil istiyorum. Vallahi yırtar atarım antlaşmamızı, indiririm cam çerçeve.
Alıntı:
İlk gönderen: Arthur
Birgün muhtalaka uzun uzadıya sohbet etmek istediğim biri kendisi , cok fazla sohbet edip tanılamadık gördüğüm kadarıyla dostlarını benimseyen konuşmasını bilen herkese hak ettiği kadar değer kıymet veren biri , umarım hayatında bütün istediklerin ve dileklerin güzel olur canım kardeşim sen hep mutlu olmayı hak edenlerdendim emin ol buna 
|
Eksik olma. Ben de sohbet etmek isterim. Birbiri ile aynı telden çalan, en azından anlayabilen insanların bir arada bulunması çok zor şu zamanda.
Hayat hepimize içimizdeki en saf ve dürüst duyguları yaşatsın.