Tekil Mesaj gösterimi
Eski 25 Nisan 2022, 00:37   #13
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Forumel.Com 2 Yaşında

Alıntı:
İlk gönderen: Arthur İletiyi Görüntüle
Başta öncelikle forumun kurulmasında @Dea Dia @Gece @Mezarkabul ve @Regex’e böyle bi ortam oluşturdukları için kendi adıma teşekkür ediyorum.
Foruma bir mesaj bile olsa yazan dostlarımıza arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Burada önceden tanıdığım birçok insan var fakat , sonradan gelenler oldu kendimde olmak üzere , güzel dostluklar edindik diye düşünüyorum. Kimsenin birbirine kırılmadığı küskünlüklerin olmadığı nice nice seneler diliyorum.
Umarım hep saygı sevgi çerçevesinde kalarak forumel’i herzaman daha iyi yerlere taşıyarak güzel günlerimize daha güzel günler katarak yola devam ederiz.

El ele omuz omuza nice güzel senelerimiz olsun kırmadan dökmeden inciltmeden.

İyi ki varsın Forumel
Güzel düşüncelerin ve emeklerin için ben de sana teşekkür ederim. İnşallah daha nice güzel yıllara...
Alıntı:
İlk gönderen: heLen İletiyi Görüntüle
Nice 52 yıllara diyeyim kocaman bir aile oluruz taze minik üyelerimiz olur inşallah ;aşk2:
Canım benim amin inşallah, çok teşekkür ederim.
Alıntı:
İlk gönderen: Narsinha İletiyi Görüntüle
Umarım forumel'in 10. yılına görürsün @Dea Di, forumel'e ve sana nice mutlu yıllar diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım ama nickimi 10. yılda düzgün yazmanı bekliyorum artık.
Alıntı:
İlk gönderen: Sürmenaj İletiyi Görüntüle
Ne güzel içten bir mesaj böyle canım. (:

Zaman çok çabuk geçiyor. İlk üye olduğum gün gibi hissediyorum hâlâ daha.

İyi ki de pinterestten burayı bulmuşum. 2. evim gibi benim için.

Nice senelerimizi beraber kutlarız inşallah. İyi ki varsın Forumel.
Böyle hissetmen, bizimle olman benim için de çok mutluluk verici. İyi ki varsın, biraz daha alışmam da seninde gelişinin etkisi olmuştu. Saçma sapan olaylardan sonra senin gelişinle daha güzelleşti her şey, ben de tekrar heveslendim. İnşallah daha nice yıllara

Alıntı:
İlk gönderen: Gece İletiyi Görüntüle
@Dea Dia Sende güzelim iyi ki varsın hep yanındayım biliyorsun senin gibi güzel yürekli bir kişi ile tanıştığım içinde ben çok şanslıyım..

@Regex ile az başının etini yemedik (biraz fazla ısrarcı oldum ama iyi ki olmuşum) ikimiz içinde değerlisin hep mutlu olmanı ve gülümsemi istediğimizi de bil..

Bu arada ikna etmesi baya zordu yaa seni ama sonuçlar güzellikler getirdi..

Çok güzel bir ailemiz oldu .)) İkna olmasaydın büyük ihtimalle bende bırakırdım
İyi ki yapmışsınız, yerin her zaman bende çok başka forumların en güzel taraflarından biri de seni kazandırdı bana

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.