Cevap: Forumel.Com 2 Yaşında
Alıntı:
İlk gönderen: Mariela
Devam etme konusunda çok konuşuyoruz biliyorsun @Dea Dia.Ama iyiki devam ediyorsunuz burada çoğu kişinin huzurla takıldığını hissediyorum şahsen.İkinci yılınız kutlu olsun.Sevgi ve saygı ile tüm FE ailesine.^^
|
Gel-gitlerime en çok şahit olanlardan biri de sensin, zamanla sizin sayenizde artık kurtuldum onlardan. Teşekkür ederim canım, hep beraber. 
Alıntı:
İlk gönderen: Rexense
Tebrikler Forumel. Nice senelere diyorum. 
|
Teşekkür ederiz efendim, hep beraber.
Alıntı:
İlk gönderen: Yazgı
Samimi duygularla yazılmış bir kutlama yazısı olmuş. İçinizdeki güzellikleri besleyerek devam eden nice başarılarınız olsun Dea Dia.
|
Samimi olarak yazdığım şeylerin geçmiş olması ayrıca mutlu etti beni, çok teşekkür ederim. 
Alıntı:
İlk gönderen: Gece
Daha dün gibi desem de inanmayın .)) Zaman su gibi akıyor forumel ailesi büyümeye devam ediyor katkısı olan, olmayan herkese çok teşekkürler.. Daha nice mutluluk ve güzellikler dolu uzun yıllar beraber oluruz umarım..
|
Sen ısrar etmesen, yanımda olmasan belki hiç karar veremeyecektim. İyi ki varsın, hep beraber daha güzel yıllara inşallah.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|