Tekil Mesaj gösterimi
Eski 25 Nisan 2022, 00:00   #1
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Forumel.Com 2 Yaşında

Forumel.Com 2 Yaşında

Merhaba Forumel.com ailesi;

1 yılı daha geride bıraktık. İlk zamanlar sadece bir forumdu burası benim için, zaman geçtikçe çok güzel bir aile oldu. Bazen beni anlamazlar diye konuşamadığım birçok şeyi burada anlatabildim. Buradan maddi olarak hiçbir kazanç elde etmedim ama manevi olarak çok büyük kazançlarım oldu. Bazen içinden çıkılmaz gibi görünen şeyler yaşadık, bazen de hiç unutamayacağımız güzel şeyler. İlk açtığımızda, "neden açtık ki" dediğim yeri şuan, "iyi ki açtık" diyebiliyorsam bu sizin sayenizde oldu.

İnşallah beraber daha uzun zaman beraberce yolumuza devam ederiz. İlk açtığımızda dediğim gibi; "asla kapanmayacak burası" gibi bir söz veremem, hayat karşımıza ne çıkarır bilemem, ama elimden geldiği kadar daha ileriye gidebilmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Sizlerin de burayı sevmesi, huzurlu olmanız bana daha çok istek veriyor. Bu şekilde güzel ve huzurlu bir şekilde devam edebileceğimiz uzun yıllarımız olsun.

Varlığınızla bize güzellik kattığınız için, hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız ve iyi ki tanışma fırsatı buldum. Umarım giremediğiniz zamanlarda bile, hep aklınızda güzel kalacak bi' ortam olmaya devam eder.

El ele nice güzel yıllara...

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.