Tekil Mesaj gösterimi
Eski 23 Nisan 2022, 02:07   #1
Kafein
Kafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Film tadında yaşadıklarım :p

Film tadında yaşadıklarım :p

Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan İletiyi Görüntüle
Biraz sana karşı kıskançlığı varsa onu ortaya çıkaran fitne fesat karıştıran hep bazı erkekler oluyor. Kadın düşmanlığını yaratan onlar. Keşke olmasalar ama oluyor işte.
Zaten herifteki kadın düşmanlığını söylesem nasıl selam verdin dersiniz. Çünkü kendime nasıl göremedim diye çok kızdım zamanında.

Alıntı:
İlk gönderen: Gece İletiyi Görüntüle
Yaşadıkların tanıdık geldi .) genel olarak hemen hemen bir çok kişi yaşamıştır sanırım da ee dizilerimizde zaten hep bu tarzda ya zaten geçmiş gitmiş olması güzel bir şey bu tarz olaylardan da ders almak lazım..
Keşke kimse yaşamasa bu tip olayları. O kadar gereksiz ki. Çok güzel ders çıkardım ben de.

Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia İletiyi Görüntüle
Bu tür dost görünüp arkadan iş çeviren insan çok, senin gibi birini kaybetmiş olması da onun cezası olmuş. Böyle biri hayatı boyunca zaten mutlu olmaz. Aslında kendi içlerinde olan şeyi başkası öyleymiş gibi yansıtıyor böyle tipler. Arkadaş olarak gördüğün birini bu şekilde kaybetmek üzücü ama yine de kurtulman iyi olmuş.
Arkadaşlığı güzeldi ona lafım yoktu. Fakat böyle güzel arkadaşlık yapabilecek birinin böyle farklı birine dönüşmesi yıkıcı olay. Eksik olsunlar canım cidden.

Alıntı:
İlk gönderen: Rexense İletiyi Görüntüle
Allah uçak kazası vermesin.
Sevip güvendiğin arkadaşım dediğin birinin sana karşı ithamlarını duyuncu uçaktan düşmüş parçalanmış hissediyorsun. Tabii yine de hiçbir uçak düşmesin tabii