Tekil Mesaj gösterimi
Eski 21 Nisan 2022, 23:54   #44
Astrea
Astrea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Gitмelerin ve bitмelerin мevsimi Ayrılık

Sevgilim, mutlu etmek için ne yapacağımı bilemediğim, mutsuz edeceğim diye korkarak yaşadığımsın sen. Aynı evin içinde yaşarken bile farklı şehirlerde yaşıyormuşuz gibi özlediğimsin. Hiçkimseye benzetemediğim, benzetmeye çalışmadığım, eşi benzeri olmayansın. Benim yanımda ol yeter sevgilim. Bana hep sarıl, benimle uyu yeter. Mutlu olduğumuz onca resim, onca anı varken, seninle bu kadar mutlu olmuşken sen sadece beni sev yeter sevgilim.Sana bağlıyım, sana sadığım. Sen her yeni güne benimle uyan bana yeter sevgilim. Benim mutlu olmam için hiçbir şey yapma. Sadece sigarayı azalt, ben yanında yokken kendine çok dikkat et, kimseyle kavga etme, merhametini hiç kaybetme.
Milyarların yaşadığı bu dünyada küçücük bir nokta iken varlığın, senin varlığın benim dünyam sevgilim.
Sakın benden önce ölme.

.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

.