Tekil Mesaj gösterimi
Eski 17 Nisan 2022, 22:24   #3
ucanpijama
ucanpijama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Üniversite Yılları....

Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan İletiyi Görüntüle
Yazdığın itiraftan sonra ''Demir tavında dövülür'' atasözünü aklıma getirdin. Evet her yaşın ayrı güzelliği ve sorumluluğu var; ancak hiçbir şey kaybetmiş sayılmazsın. Yaşadıkların sana güzel tecrübeler kazandırmış. İçinde pişmanlıkta olmasın; iyi bir çocukluk yaşamak, herşeyden daha önemli; -ki günümüzde çocukluğunu yaşayamayan jenerasyon var; onlar için daha üzücü..
leydihan hanım güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim... üniversite zamanlarıma keşke geri dönebilsem diye sürekli düşünüyorum ancak zaman o durumda bir seçim yapmamı gerektirdi ben de seçimimi gelecek kaygısı yüzünden çalışarak yaptım ve meyvesini yiyorum. ilk seçeneği yani çalışmak yerine sadece okumak ve aktivite peşinde koşsaydım belki de genç yaşta başarıyı yakalayamayacaktım, hayat hepimize bir tercihler sunar bunu değerlendirip değerlendirmemek bizim elimizde .... yorumunuz için teşekkürler ve en önemlisi zaman ayırıp okuduğunuz için de teşekkür ediyorum .. sevgiler...

Yapıyorsunuz bu siporu...... !