Tekil Mesaj gösterimi
Eski 17 Nisan 2022, 10:16   #1
ucanpijama
ucanpijama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Üniversite Yılları....

Üniversite Yılları....

iş hayatıma 15 yaşında başladım ve başladığım yaştan bu yana kendimi bildim bileli sürekli çalışıyorum. ÖSS sınavı geldi çattı neyse girdik kazandık. ama İTİRAF etmeliyim ki içimde her zaman ukte kaldı... ben hiçbir zaman normal bir üniversite öğrencisi olamadım çünkü ders iş hayatı iş hayatı ve ders olarak 4 yıl boyunca bu süreç süregeldi ve inanırmısınız o kadar girişken konuşkan birisi olmama rağmen bir kız arkadaşı edinecek vaktim dahi yoktu, gündüz okula gitmek ve çalışmak zorunda idim gece ise evden hem ders ve hem de yine işim ile ilgili çalışıyorum....işin özü o güzel üniversite anılarının hiçbirisi bende yok içimde her zaman uktedir ve bunu hiçbir zaman ne aileme ne yakınlarıma anlatamadım içim her zaman buruk idi ilk defa forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim. şuan ki yaşımda faydasını gördüm mü elbetteki gördüm kaliteli bir yaşamım var ama anılar olmadıktan sonra kaliteli bir yaşamın da ne önemi olabilir ki, en azından ben böyle düşünüyorum.... üniversite adayı forum kullanıcısı arkadaşlarımız var ise tavsiyem eğer imkanınız var ise dolu dolu üniversite hayatınızı yaşayın ve geçmiş de yapamadığınız şeyler için keşke demeyin.... ben o dönemlerde geleceği çok düşünen bir insandım imkanım da vardı ama hep geleceğe yatırım yaptım ancak üzülerek söylüyorum ki pişmanmıyım pişmanım çok acı bir durum ve zamanı geri alma şansımız malesef yok.... o yüzden her yaşın değeri bence bilinmeli.... okuduğunuz için teşekkürler

Yapıyorsunuz bu siporu...... !