Cevap: İçindeki Cümleyi Söyle
Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan
Seni çok iyi anlıyorum canım. Öyle düşünülmesinin nedeni önyargı, hepimizde var ne yazık ki. Biraz sevgi sözcükleri kurulduğunda, ''aralarında birşey var'' diye düşünülüyor ve suçlusu hep kadın oluyor. Yaşadığım son olayda anladım; bu suçlamaları en çok yapanlar da hep hemcinslerimiz. Erkek için elinin kınası, kadın için başka şeyler düşünülüyor; çünkü burası Türkiye. Üzme kendini artık, seni biz tanıyoruz zaten. Başkalarının ne düşündüğü bizi ilgilendirmez. Seviliyorsun. <3
|
Teşekkür ederim iyki varsiniz benim hakkimda kötü düşünenlerinde cani saolsun be ablam burda kimse kimseyi kirmaya hakki yok yargilamaya da o yuzden susuyorum ama su var boyle sapkin ve kiz avcilarina kanmasinlar ben kanmadim sadece izledim kendilerini ve rezilliklerini saol hersey iyki yanimdasin

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|