Tekil Mesaj gösterimi
Eski 10 Nisan 2022, 02:00   #4803
Elyzra
Elyzra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: İçindeki Cümleyi Söyle

Alıntı:
İlk gönderen: Leydihan İletiyi Görüntüle
Geçmiş olsun @CeNnEt.

Duyunca çok şaşırdım. Aylardır burada olan üyeydi, öyle birisi olduğunu anlamamıştık. Seni seviyorum demeseydi, belki adamın gerçek yüzünü bizde göremeyecektik. Zararın neresinden dönersen kârdır derler ya.. Yol yakınken gerçek yüzünü de görmüş oldun, aşık olsaydın çok acı çekecektin. Üzülme hiç. Seni üzdüğü için karmasını alacaktır.
Abla zaten benim sevdigim kisi belli ve kendiside bunu biliyor bu adam bana seni seviyorum dedigindende kendisinin haberi var biz her oyunda takildigimiz kisiyle sevgili degiliz ama bazi insanlar boyle yorumluyor
Şükür ler olsun kurtuldum herkese teşekkür ederim aranizda beni bilenler var nasil biri oldugumuda bilenler var o yuzden fazla aciklama yapmiycagim bu konuda beni bilen biliyor diyip geciyorum sana da cok teşekkür ederim canim ablam

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.