Tekil Mesaj gösterimi
Eski 10 Nisan 2022, 01:28   #5
Kafein
Kafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Kafeinli Dünya

Selam günlük.
İyi günlerimi yazarım demiştim ama hep olumsuz şeyleri yazmışım. Gecenin bu vakti yazacağım şey de aslında hayatın gerçeği. Babamın yakın bir arkadaşını kaybettik. Aile dostumuz gibiydi. Yıllardır hastalıkla mücadele ediyordu fakat son zamanlarda iyiydi. Taaa ki Çinden bizi bulan bela Corona'ya kadar... Nefes darlığı çektiği için corona sonu oldu. İki tane dünya tatlısı kızları babasız kaldı. Mezarının uzağındaydım ama epey bi ağlattı. Yine de güzel hatırlayacağım birisiydi. Bizi severdi. Cenazesi hem Cuma gününe hem Ramazanda mübarek bi güne denk geldi. Kalabalıktı ve herkes iyi andı kendisini. Umarım gittiği yerde güzel bir ahiret hayatı yaşar. Allah sevenlerine sabır versin inşallah. Ve bizlerin hayatı da güzel olur umarım. He tabii bu kadar olumsuzluktan sonra şunu diyeyim Abimin doğum günüydü. Kendi imkanlarımız ile pasta yaptık. Malum ekonomi öyle bi hal aldı ki kim bilir ne kadar oldu dışarıda bi pasta. Ayy neyse sabah okuyanın canı falan çekmesin. Güzel yazarak bitireyim dedim yazımı. Görüşürüz.