Tekil Mesaj gösterimi
Eski 09 Nisan 2022, 19:16   #11
Narsinha
Narsinha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Will Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından men edildi

Alıntı:
İlk gönderen: Silencio İletiyi Görüntüle
Konunun özü aslında şu; Will Smith önemli bir organizasyonda, tüm dünyanın gözü önünde bir adamı tokatladı. Organizasyonu düzenleyen kurumda bunu cezalandırdı. Çünkü sebebi kanunlarımızın da temelini oluşturan ilke; şiddet meşrulaştırılamaz. Bu yüzden verilen ceza kesinlikle doğru. Çünkü bu mecbur oldukları bir durum.

Öte yandan Will Smith'in ruh halini, neler hissettiğini bilemeyiz. Belki bu hastalıkla geçirdikleri çok zor zamanlar vardır onu da bilemeyiz. Ama hiç bir şey yaptığı yanlışı değiştirmiyor. Eminim ki oda oldukça pişmandır. Öte yandan asıl tartışılması gereken konunun Chris Rock olduğunu düşünüyorum. Yediği tokat yüzünden mağdur durumda olsa da onun yanlışları hiç konuşulmadı.

Ayrıca "Hep kadınlar şiddet görüyor, bir erkek de bir tokatla ölmez." hoş bir cümle değil diye düşünüyorum.
Bir erkekte bir tokatla ölmez dedim evet.Hoş bir söz olmasa da doğru.
Şiddet illa fiziksel değildir.Burada psikolojik olarak şiddeti başlatan Chris Rock'tur.