Tekil Mesaj gösterimi
Eski 08 Nisan 2022, 21:59   #20
Elyzra
Elyzra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Profilimizdeki Nickleri Yorumlayalim

@Duman kendisini severim iydir candir
@HERA yeni katildi aramiza cok gormedim birinin kuzeniydi diye hatirliyorum.
@Mezarkabul canimmm abimm buraya geldigimde zeytin ablamla beraber beni buraya isindiran önemli faktörler
@Narsinha canim kanim bitanem iyki var skgdiegsusu cok tartisiyoruz ya allahim cokta komigiz severim kendisini
@Oktayy kendisink iyi tanirim baska forumlardanda tanirim kendisini severim sayarim iyki var
@Pinkven tanimam etmem geç
@ Prenses_ diger forumlardan da tanidigim kadariyla duygusal hanim hanimcik bir hanfendi
@Solidworks tanımıyorum ama tanimak isterdim gizli biri gibi duruyor cok aktif degil sankim
@Sürmenaj burda cok sevilen sayilan biri ve benimde saygi duyduğum bir kisilik.
@sırçafanus canim benim cok severim kendisini basarili hirsli tuttugunu koparann biri bu forma renk veren biri iyki var iyki bizimlersin

Hepinizi cok seviyorum iyki varsiniz;aşk2:

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

Konu Elyzra tarafından (08 Nisan 2022 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.