Tekil Mesaj gösterimi
Eski 07 Nisan 2022, 21:57   #18
Atlas
Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Profilimizdeki Nickleri Yorumlayalim

Tanıdığım kadarıyla yorumlamaya çalışayım
@Arthur Bire bir tanışmamış olsam da güler yüzlü ve sevecen birisi olduğunu söyleyebilirim. Mesajlarından iyi birisi olduğu rahatlıkla anlaşılabiliyor.
@Darksaga Yine henüz tanımıyorum. Fakat gözlemlediğim kadarıyla eğlenceli, neşeli, arkadaş canlısı ve forum oyunlarını seven bir üyemiz olduğunu farkediyorum.
@Dea Dia Sanırım forumun kurucusu. Kendisinin iyi niyetli, alçakgönüllü ve iyi kalpli birisi olduğunu seziyorum sezgilerim beni genellikle yanıltmaz.
@Leydihan Kendisini 10-11 yıldan beri tanıyorum. Deli-dolu, acayip eğlenceli ve neşeli, bazen kavgacı ancak içerisinde tam anlamıyla bir melek yatan, gözüm kapalı güvenebileceğim bende özel bir yere sahip olan birisi
@Mezarkabul Kendisi hakkında olumlu düşüncelerim olmasına ve kanım ısınmasına rağmen durduk yere benden neden gıcık aldığını çözemediğim forumel.com'un muhtemelen sürekli düşük not veren hocası
@sırçafanus henüz tanıma fırsatına erişemediğim bir üye
@Zeytin Aynı şekilde henüz tanıyamadığım ancak kedisinin kaktüsünü devirdiğini görüp gülümsediğim bir üye