|
Cevap: Kitap Kokan Satırlar,Kitaplardan Alıntılar,Books
“Her kim olursan ol ya da ne yaparsan yap, bir şeyi gerçekten arzu ettiğinde, bu arzu evrenin ruhunda belirir. İşte senin yaşam amacın da budur.”
– Paulo Coelho, Simyacı
“Tuhaf ama ne zaman bir şeyden korksan ve zamanı durdurmak için elinde avucunda ne varsa vermek istesen, zamanın hızlanmak gibi kaba bir huyu vardır.”
– J.K. Rowling, Harry Potter ve Ateş Kadehi
“Dünya o kadar yeniydi ki pek çok şeyin ismi yoktu ve onları göstermek adına elinizle işaret etmeniz gerekiyordu.”
– Gabriel Garcia Márquez, Yüz Yıllık Yalnızlık
“Sana, bana ve etrafımızda parçalanan bu aptal dünyamıza rağmen, seni seviyorum.”
– Margaret Mitchell, Rüzgar Gibi Geçti
“Sevinç, bazen tuhaf bir hal alır; bizi aynı kederin yaptığı gibi boğar.”
– Alexandre Dumas, Monte Cristo Kontu
“Aniden koridordan aşağıya doğru süzüldü ve o bal rengi gözlerini bir saniyeliğine de olsa üzerimde gezdirdi. O an, sanki içimden bir parça öldü gitti. Nefes alamıyordum ve nabzım yerinde saymaya başladı.”
– Isabel Allende, Ruhlar Evi
“İnsanlar, arzu ettiklerini elde etmek yerine, korktuklarından kaçınmak için daha çok çabalıyor.”
– Dan Brown, Da Vinci Kodu

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
mucize'm benim aşkımmm İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|