Tekil Mesaj gösterimi
Eski 26 Mart 2022, 16:21   #20
Narsinha
Narsinha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Netflix Üyelik Ücretleri Ne Kadar? İşte 2021 Fiyatları

Alıntı:
İlk gönderen: Mezarkabul İletiyi Görüntüle
Bu arada dizi izleme siteleri de gayet kaliteli hizmet sunuyor. Ben izleyeceğim dizileri bir dizi izleme sitesinden indiriyorum. Sonra TV'den izliyorum. Görüntü çok kaliteli.
Annemlerin evde internet alt yapısı henüz yapılmadı, oraya gittiğim zaman bu dediklerini bende yapıyorum da sıkılmamak adına, flash belleğe indirip götürüp orada izlemek için ama hamallık ve zaman kaybı.Bazı dizi izleme siteleri de uyanık, sırf diziyi kendi sitelerinden izletmek için, indirsen bile siteden, TV'de çalışmayacak formatta da yüklüyorlar. İndirdikten sonra birde dönüştürücü ile TV'nin desteklediği formata dönüştürmen gerekiyor vs. Kendi evimde TV açıyorum, Netflix/Amazon hangisini izleyeceksem basıyorum başlıyor, süper bir şey.Bence konfor ve rahatlık için verilen para, her zaman ve her şeyde değer.Doğalgaza para vermemek için sobalı evde yaşayabilirsin, taksiye para vermemek için yürüyebilirsin.İnternete daha az para ödemek için komşunla ortak kullanabilirsin.Ama bunların hiç biri kaliteli yaşam standartlarına uygun şeyler değil.Para harcamamak için yapılan şeyler.Para harcamasını bilenin elinde güzel.Durduğu yerde işe yaramıyor ve kimse de diğer tarafa götüremiyor.

Konu Narsinha tarafından (26 Mart 2022 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.