25 Mart 2022, 21:26
|
|
|
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Netflix Üyelik Ücretleri Ne Kadar? İşte 2021 Fiyatları
Alıntı:
İlk gönderen: Narsinha
Eskiden bende vermezdim para, ama şu olay var netflixte izlemek daha güzel, ve paneli çok güzel her şeyden önce, kaldığın yerden kapatıp devam edebiliyorsun vs diğer türlü dizinin linkini ara, görüntü kalitesi kontrol et, altyazılı değilse alt yazı bul, uyumlu mu kontrol et vs. İnsanlarda hep şu var neden para vereyim ki, aylık 10 bin dolar alan yazılımcı arkadaşımda bana aynısını söylemişti, torrentten indiriyorum ne gerek var.Ona cevabım şu olmuştu, bazı insanlar kaliteli şeylere para verir, ucuzunu aramakla zaman harcamaz. 
|
Kalite anlayışı kişisine göre değişir. Netflixden daha kaliteli yerler var; mesela amazon. Netflixde dizi / film kalmadı artık, yapılabilecek tüm dizileri yaptılar. Tekrardan başka değil yaptıkları..
Torrentte de altyazılar var, uğraşmak isteyen oradan izler, indirir filmini, sıkılınca kapatır tekrar açar izler.. Ya da internette de bazı sitelerde kaldığın yerden devam edebiliyorsun. Ama hazıra konmak isteyen basar parayı netflixe üye olur. Herkesin zevki sonuçta, zorla üye olun diye baskılayamayız insanları. Saygı duymak lazım. 
|
|
|
|