Tekil Mesaj gösterimi
Eski 03 Mart 2022, 17:41   #10
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Sanalda tanışıp uzun süre süren dostluklar

@Quinn, @Keysi, @DieseL
Kardeşten öteler benim için. Uzun süre izlerini kaybetmiştim, aklımdan hiç çıkmadılar. Hep mutlu olmalarını diledim. Benim çok kahrımı çektiler, başkaları iftira attı koşulsuz bana inanıp güvendiler.

@Arthur’u da aynı yerden tanıdım. O da benim için çok değerli. 4 senedir konuşuyoruz bir kez olsun çirkinleştiğini görmedim.

@Dea Dia, görünce daha kanım kaynamıştı ama insanlara olan güvensizliğim yüzünden mesafeliydim başlardan. Tanıdıkça benzer şeyleri yaşadığımızı görünce çok sevdim. Derdimi paylaştığım güvendiğim birisi oldu.

@Sürmenaj, reel ortamda tanıyor olsam da aslında hiç sevmezdik birbirimizi. Bana fazla karamsar içine kapanık gelirdi ama yaşadıklarını öğrenince hak verdim. Forum ortamında daha yakından tanıma fırsatı buldum.

İnsanlar gerçek dostları en kötü zamanlarda tanıyor. O zaman dostluk kavramını anlıyoruz. Sadece iyi gün dostları değiller, kötü günümüzde de hep birbirimizin yanındayız. Umarım dostluklarımız hiç bitmez.

Not: aklıma gelmişken söylemeden edemeyeceğim.

@Quinn ve @Keysi evlenmeseydi ne hayallerimiz vardı. Keysi’yi çocuğumuz olarak nüfusumuza alacaktık. Ben sözümü tuttum, onlar evlendi.
Şaka bi’ yana. Mutlu olduklarını görmek beni de çok mutlu ediyor. Fason kardeşliği ilelebet yaşayacak.