Tekil Mesaj gösterimi
Eski 18 Şubat 2022, 21:00   #6
Silencio
Silencio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Film Replikleri

Şimdi tabi kimse kusura bakmasın ama ben sizin yapacağınız işi s*keyim. Allah sizin teker teker belanızı versin. Allahh sizin belanızı versin! Alllahhh sizin belanızı versin! Beni yarım saat orda insan azmanına dövdürttünüz. Tekmesinden tokadına, dönen tekmesinden uçan sırtına, ensesiyle bile, vücudunun her zerresiyle adam beni dövdü. Bir kişi demedi ki "Serbestcim yardıma ihtiyacın var mı?" Adam odadaki her şeyi benimle kırdı. Dolabından komodinine, havlularından yastıklarına... Beni boğdu boğduu boğduuu duvara attı. Boğdu boğduuu duvara attı. Çığlıklar, yardım çığlıkları! Allah'ın belaları! Bir kişi be bir kişi! Ben bu aileden değil miyim ya? Ben bu aileden değil miyim ya? Bir kişi gelipte, napıyon sen burda demedi. Neredeyiz biz, aynı otelde değil miyiz? İlhami abi sen söyle, ben başka ilde miyim? He? Başka yerde mi dayak yedim ben? Uzaklarda mı yedim de geldim? Aynı yerdeyiz be! Aynı kattayız be! Yazıktır, ayıptır be!

Ölümlü Dünya (2018)

Ben MUSTAFA KEMAL'in Askeriyim !
Ben ATATÜRK'ün kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin çocuğuyum !
Varsa bu durumdan rahatsız olan, verdiğim rahatsızlıktan ötürü ONUR DUYARIM.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.