Tekil Mesaj gösterimi
Eski 21 Mayıs 2020, 21:19   #1
DoNtSpEaK
DoNtSpEaK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Mülteci savrulmalar..

Mülteci savrulmalar..

Şehrimin zifiri karanlığında zaman mıhlanmış sanki yerine.

Elimde eğreti duran kalemim; düşmekteyim seni, senden kalanların üzerine.

Daha dün Galata'nın yokuşunda cebinden düşürdü rüzgar adının harflerini.

Yazık ki farketmedi şairler alfabedeki eksikleri.

Cümleler eksik kalmadı dudakların arasında, telefon görüşmeleri nedensiz yere kesilmedi.

Söyler misin nasıl okundu onca gazete haberi.?

Yıllanmış geçmişimde tek bir sahne var anımsayabildiğim, hatırlarken unutmaktan daha çok acı çektiğim.

Sevgili(m), senin gidişin sadece gitmek değildi.

Bir dilin kutsal harfleri de beraberinde gidiyordu; bir şehir kaç köprü yapılırsa yapılsın iki yakasını bir araya getiremiyordu, saatler sadece birer aksesuar olarak anlam kazanıyordu.

Şimdi katran karası bir gecede yine martılara simit verebilir misin tarihi yarımadada,

Galata eğilse tüm heybeti ile eşlik edebilir misin dudaklarının kenarında bir tebessüm ile Kız'ın Kulesi'nde..

..

bir damla tükürüğünün ağzımda bıraktığı tadın, kaybetme korkumun hiçlik aşısını etkisiz kılacağını biliyorum. bir yılanın dili gibi kaçıyorum dilinden. dilindeki varlık zehrinden. çünkü tüm sıvılar lanet olası tatlı bir huzura taşıyor bedenimi ve ruhumu. huzura yakalanıyorum ağa düşmüş bir balık gibi kıvranıyorum onun denizinde..